Vier Delftse bridgeclubs - De Gaech, Gisolf, One Down Delft en
Prometheus - organiseren samen de vervolgcursus
BRIDGE IN EEN FLITS 2

De cursus start op 3 en 5 februari 2020:
➢ 12 lesavonden op maandag of woensdag
➢ Cursustijden: 19.30-22.00 uur
➢ Locatie: Buurthuis Voorhof, Herman Gorterhof 165, Delft
➢ Kosten €80,- per persoon (inclusief cursusboek).
➢ Informatie en aanmelden: bridgecursusdelft@gmail.com

De cursus is ook een aanrader als je al wat langer speelt
en je bridgekennis wilt uitbreiden of ophalen!
facebook.com/bridgen.in.delft

Bridgedrive in Schipluiden op donderdag 30 januari 2020

Stichting De Dorpshoeve Schipluiden bestaat 40 jaar. De bridgeclub die iedere donderdagavond in De Dorpshoeve speelt, organiseert in de feestweek een bridgedrive waarbij ook u van harte welkom bent.

De bridgedrive vindt plaats op donderdag 30 januari van 19.45 – 22.45 uur.

De entree is gratis na inschrijving bij George Haring op:   gpharing@caiway.nl

Vol = vol, dus uw aanmelding is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.

Het adres van Zalencentrum De Dorpshoeve is: Keenenburgweg 10 in Schipluiden.

Wij kijken terug op een gezellige kerstdrive en wensen u allen goede kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020 toe.

Kerstdrive

Woensdag 18 december 2019

Uitnodiging

Voor alle leden van bridgeclub KRAS

Op woensdag 18 december aanstaande houden wij onze jaarlijkse Kerstdrive in De Hoornbloem. Komt u ook? U bent van harte welkom! Om 13.00 uur is de zaal open, om 13.30 uur willen we beginnen met bridgen. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje en voor een gevulde prijsjestafel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Kerstdrive op de intekenlijst die de komende weken op maandagavond, dinsdagavond, donderdagmorgen en vrijdagmorgen op de balie ligt in de Kickerthoek. De uiterlijke datum voor aanmelding is 5 december.

Deelname aan de Kerstdrive is uitsluitend voor KRAS-leden en is gratis. Op de intekenlijst kunt u aangeven of u zelf al met een bridgepartner heeft afgesproken (als u nog geen bridgepartner heeft, zorgen wij er voor een) (1 aanmelding per bridgepaar is voldoende). Als u zelf geen vervoer naar de Hoornbloem heeft of kunt regelen, kunt u contact met ons opnemen.

Voor informatie kunt u altijd even bellen naar Kees Ammerlaan (015 2614998) of Koos Bentvelsen (015 2615835).

Wij zien uit naar een gezellige Kerstdrive,

met vriendelijke groet,

bestuur en technische commissie van KRAS

Het Bridgeweekend 2019 zal plaatsvinden in Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, Gelderland. Het weekend vindt plaats van vrijdag 30 augustus tot en met maandag 2 september 2019.