Woensdag 12 december is de jaarlijkse Kerstdrive voor alle leden van KRAS.

Uitnodiging

Op woensdag 12 december aanstaande houden wij onze jaarlijkse Kerstdrive in De Hoornbloem. Komt u ook? U bent van harte welkom! Om 13.00 uur is de zaal open, om 13.30 uur willen we beginnen met bridgen. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje en voor een gevulde prijsjestafel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Kerstdrive op de intekenlijst die de komende twee weken op maandagavond, dinsdagavond, donderdagmorgen en vrijdagmorgen op de balie ligt in de Kickerthoek. De uiterlijke datum voor aanmelding is 5 december.

Deelname aan de Kerstdrive is uitsluitend voor KRAS-leden en is gratis. Op de intekenlijst kunt u aangeven of u zelf al met een bridgepartner heeft afgesproken (als u nog geen bridgepartner heeft, zorgen wij er voor een) (1 aanmelding per bridgepaar is voldoende). Op de intekenlijst kunt u ook aangeven of u wilt dat wij vervoer naar De Hoornbloem voor u regelen.

Voor informatie kunt u altijd even bellen naar Kees Ammerlaan (015 2614998) of Koos Bentvelsen (015 2615835).

Wij zien uit naar een gezellige Kerstdrive,

met vriendelijke groet,

bestuur en technische commissie van KRAS